논문

> 연구성과 > 논문
URL Copy printer font big font small 네이버 블로그로 공유하기 페이스북으로 공유하기 트위터로 공유하기
SCI게재
논문의 번호, 제목, 품목, 기술유형, 구분 정보를 제공해주는 목록입니다.
번호 반영년도 제목 품목 기술유형 구분
38 2021 Influences of hydrothermal and pressure treatments on compositional and hydration properties of wheat bran and dough mixing properties of whole wheat meal 가공이용 SCI
37 2021 50개 InDel을 이용한 바코드 시스템 구축과 이를 이용한 쓴메밀 유전자원 관리 메밀 일반사항 SCI
36 2021 Identification of QTL for Tolerance to Flooding Stress at Seedling Stage of Soybean (Glycine max L. Merr.) 육종 SCI
35 2021 Lutonarin from Barley Seedlings Inhibits the Lipopolysacchride-Stimulated Inflammatory Response of RAW 264.7 Macrophages by Suppressing Nuclear Factor-kappa B Signaling 보리 가공이용 SCI
34 2021 New Insights into the Transcriptional Regulation of Genes Involved in the Nitrogen Use Efficiency under Potassium Chlorate in Rice (Oryza sativa L.) 논벼 품종.대목 SCI
33 2021 Isolation, Identification and Conversion Chracteristics of Anti-inflammatory Active Saponin in Black Soybean Sprout treated by High Hydrostatic Pressure (HHP) 가공이용 SCI
32 2021 Mapping of a Major QTL, qBK1Z, for Bakanae Disease Resistance in Rice 논벼 육종 SCI
31 2021 Occurrence of rice preharvest sprouting varies greatly depending on past weather conditions during grain filling 논벼 재배관리 SCI
30 2021 Mapping Quantitative Trait Loci for Yield Potential Traits in Wheat Recombinant Inbred Lines 육종 SCI
29 2021 Antioxidant and anti-inflammatory effects of peanut (Arachishypogaea L.) skin extracts of various cultivars in oxidative-damaged HepG2 cells and LPS-induced raw 264.7 macrophages 기타두류 가공이용 SCI
이 페이지에서 제공하는 정보에 만족하십니까?
평점주기
담당자: 기획조정과 백채훈|문의전화: 063-238-5142|갱신주기: 년1회